Schema och aktuellt

AKTUELLT

Sista passet för terminen är torsdag 19 december.

Välkommen tillbaka måndag 13 januari!


17 NOVEMBER - ÖPPET HUS

Vi lottar ut ett klippkort värt 1800kr bland dagens deltagare!


Vi har Öppet Hus i studion på Tallgatan 9 i Sundbyberg kl 9.30-15.30 söndagen den 17 november. Då är du välkommen att prova våra olika pass.


Betala 50 kr eller högre valfritt belopp per pass. Pengarna går oavkortat till Vänliga Sundbybergs insamling för välgörande ändamål i området.


De olika passen under dagen är upplagda på schemat. Klicka på Öppet Hus för att se tiderna och se flyern nedan.

(Större text på schemat)


Varmt välkommen!


21 augusti Kursstart: Kompa mantran på gitarr.


Information

Att kompa mantran på gitarr: nybörjarkurs & fortsättningskurs

Om du tycker om att sjunga kundalinimantran och vill kunna kompa dig och ev. dina elever på gitarr, så är det här kursen för dig. Vi träffas tre gånger under hösten och avslutar med en gemensam mantrakväll där vi spelar och chantar tillsammans och då vi också bjuder in andra att delta.

I höst blir det två nivåindelade kurser, en grundkurs för dig som är helt utan tidigare erfarenhet och en fortsättningskurs för dig som har vissa grunder, dvs. kan några ackord som du sätter med hyfsat flyt. Kursen läggs upp så att alla får utmaningar på sin nivå och deltagarna får ett kompendium med allt material. Du får kunskaper så att du vet hur du kan gå vidare på egen hand efteråt.

Jag som leder workshopen heter Jenny Horn och är certifierad kundaliniyogalärare, men även utbildad och verksam som gitarrist och musiklärare med lång erfarenhet.

Kurserna kommer att gå följande lördagar: 21/9, 12/10 & 16/11. Vår gemensamma mantrakväll blir 30/11. Grundkursen är 10.00-11.30, fortsättningskursen 12.00-13.30. Vi träffas på Din YogaPaus, Tallgatan 9 i centrala Sundbyberg (6 min. med pendeltåg från Odenplan.) Du behöver ta med en egen gitarr.

För frågor om kursen samt anmälan: jenny@dinyogapaus.se. Sista anmälningsdag är 18/9. Kostnaden är 900 kr inkl. mantrakvällen och betalning görs senast 18/9 med swish till 0733787452. För att kunna garantera en hög kvalitet på kurserna är antalet platser begränsade.


31 AUGUSTI - ÖPPET HUS

Vi har öppet hus i studion på Tallgatan 9 i Sundbyberg kl 9.30-15.30 lördagen den 31 augusti. Då är du välkommen att kostnadsfritt prova våra olika pass.

Fina rabatter på klippkort denna dag!

De olika passen under dagen är upplagda på schemat. Klicka på respektive händelse för mer information.

2 SEPTEMBER - KURSSTART
Veckoschemat är inlagt. Välkommen att boka dina favoritpass! Svårt att välja? Kom och prova olika pass gratis på vårt Öppet hus lördag 31 augusti

JULI-AUGUSTI - GRATIS SOMMARYOGA

Torsdagar 18.30 - 19:45 vid Lötsjön. Även något tillfälle på Centrumängen i Rissne. Se vår Facebook-sida för mer information.


SCHEMA OCH BOKNING

GALLERI
KONTAKT


Adress: Tallgatan 9, Sundbyberg

Facebook:  https://www.facebook.com/dinyogapaus

Email: info@dinyogapaus.se

FÖLJ OSS

Copyright © All Rights Reserved